Zwangerschaps- en postpartummassage

Zwangerschapsmassage

Een heerlijk ontspannende maar ook stevige lichaamsmassage met warme olie en gebruik van essentiële olie. Het hele lichaam komt aan bod wat een gevoel van totale ontspanning geeft en je geest tot rust brengt. De delen van je lichaam die op dat moment niet gemasseerd worden zijn bedekt door doeken. Hierdoor ontstaat een prettig geborgen gevoel. Ik masseer bij je thuis, in je eigen omgeving, op je bed of we maken een goede plek in een andere ruimte. Het is fijn als je wat extra handdoeken en kussens klaarlegt. Doeken en olie neem ik mee. De massage duurt ongeveer anderhalf uur.  

Anderhalf uur € 75
Doula cliënten € 60

 

 

Ervaring Leonie

"Vorige week heb ik in mijn 39ste week van de zwangerschap een zwangerschapsmassage gehad van Marlies aan huis. Heerlijk! Na eerst gezellig gekletst te hebben maakte ze alles klaar en rook de kamer al snel heerlijk naar de olie die ze gebruikt. Het was een uitgebreide massage, wat door de warmte, in het bijzonder voor mijn voeten, handen en onderrug heerlijk ontspannend was. Daarnaast is Marlies doula waardoor ze me nog extra tips en bemoedigingen in kon spreken voor de bevalling. Wat een fijne combinatie om zo te kunnen ontspannen. Naderhand heb ik bijgeslapen en voelde ik me weer helemaal fit en opgeladen! Marlies, hartelijk dank, wat een gezellige en bijzonder ontspannende massage!" 


Kraambed- of Post partum massage

Een kraambedmassage maakt dat je je lichaam weer als een geheel ervaart. Je hele lichaam wordt met warme olie gemasseerd en stukje bij beetje wordt ook je buik weer van jou. Deze zachte massage zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen na je bevalling en je kunt een diepe ontspanning voelen waardoor je vaak ook beter kunt slapen. 

Ik masseer bij je thuis, in je eigen omgeving, op je bed of we maken een goede plek in een andere ruimte. Het is fijn als je wat extra handdoeken en kussens klaarlegt. Doeken en olie neem ik mee.

Massage van een uur € 75
Doula cliënten € 60

 

"Al tijdens de zwangerschap heb ik veel met Marlies gesproken; ze gaf me het vertrouwen terug in de kracht van mijn lijf"

"Door Marlies heeft onze zwangerschap en bevalling diepgang en een liefdevolle, rustige sfeer gekregen."
Lees hier meer ervaringen.