Marinka - Stuitliggingsconsult

Wanneer je hoort dat je kindje in stuitligging ligt, dan is dat best even schrikken. Want; welke gevolgen heeft dat voor de bevalling? Je wordt al snel overladen met medische informatie, waar ik persoonlijk echt geen goed gevoel bij had. Ik wilde zó graag op de natuurlijke manier bevallen en een draaipoging in het ziekenhuis zag ik niet echt zitten. Daarom ging op zoek naar natuurlijke manieren om mijn kindje de ruimte te geven om alsnog te draaien in mijn buik en ik kwam al snel bij een stuitligging consult van Marlies terecht.

Wat een ontzettend lieve vrouw! Zodra ze de deur binnen stapt straalt ze hartelijkheid en vertrouwen uit. Ze leerde me allerlei technieken waarmee ik thuis aan de slag kon om meer ruimte in mijn buik te creëeren en ons kindje op die manier alle gelegenheid te geven om zelf te draaien. Marlies gebruikte onder andere een rebozo doek om te masseren, Spinning Babies technieken en moxa sticks. De kleine reageerde meteen op alle bewegingen en houdingen. Als bonus keek ze ook nog eventjes mee naar mijn bevalplan, wat echt heel fijn was!

Door dit consult had ik veel meer vertrouwen in mijn bevalling; met of zonder stuitligging. En uiteindelijk is de kleine na de behandeling ook nog eens gedraaid! 

 Dankjewel Marlies!!