Myrthe en Sietze - Eindhoven

Lieve Marlies, 

We hebben het mooiste cadeau van jou ontvangen, namelijk vertrouwen in de bevalling. Vertrouwen in het geboorteproces van Otis (a.k.a DyOtie). En dat heeft geresulteerd in een bevalling waar we met veel TROTS op terug kijken, vanuit rust en veiligheid. 

Je hebt ons meegenomen op een mooie en transformerende reis. Een reis met als bestemming papa en mama worden. En daar komt veel meer bij kijken dan alleen de zwangerschap en de geboorte. Een proces vol met verschillende emoties, angsten, blijdschap, onzekerheid en vreugde. Jij was er voor ons! 

Door kennis, verschillende oefeningen en gesprekken gaf je ons de regie in handen. Het gehele proces startend halverwege de zwangerschap heeft ons samen bewust gemaakt van de keuzes die we konden maken. Je hebt ons gecoacht en onze angsten weggenomen. Via de app altijd bereikbaar bij vragen en onzekerheden. De verschillende oefeningen bereidde mij op fysiek niveau voor op de geboorte. Sietze gaf je podium om zijn rol te pakken. Otis is geboren vanuit vertrouwen, rust en veiligheid. En daar zijn we jou heel dankbaar voor!

Heel veel liefs, 

Sietze, Myrthe & Otis


< Vorige ervaring
Volgende ervaring >