Francoise en Gijs -  Utrecht (Benschop)

Lieve, lieve, lieve doula Marlies,

Het moment van afscheid van onze “doula- weg” is dan toch gekomen. Bij afscheid nemen hoort terugkijken en wat kijk ik met een prachtig warm gevoel terug op ons proces. Samen gestreden tegen de “angst cultuur”, nieuwe wegen gezocht en gevonden! Met uiteindelijk een fantastische (korte maar hevige) bevalling als finale stuk. En wat ben ik trots op mn meissie, die mij mede op deze weg heeft gezet, door haar mocht ik jou ontmoeten en leren kennen.

Bedankt voor je aanwezigheid, je steun, je luisterend oor, je grapjes, je warmte, je liefde, je openheid, je betrokkenheid en alle andere prachtige eigenschappen die ik nu even “vergeet”. Voor Gijs en mij ben je mede verantwoordelijk geweest voor een proces waarin we ons sterk en gesterkt voelden! Deze keer voor jou een diepe buiging en een (uit de grond van ons hart) BEDANKT!!

Maar bij afscheid nemen hoort ook vooruit kijken en daarin ligt een prachtige nieuwe weg voor ons open. Mijn cadeau voor jou symboliseert “onze dans”, de dans van het leven, de liefde, de zorgen, de gevoelens voor de mensen om ons heen, de kracht, de zwakte. Alles is voor mij beweging, in beweging. We leren en blijven leren. Ik hoop dat ik nog veel met jou mag leren, beleven, meemaken, etc!

Ik ben heel blij dat we verder gaan en verheug me op alles wat in onze toekomst ligt. Je bent een prachtig, krachtige vrouw! Bedankt dat je in ons leven bent!

Hele dikke kus en knuffel en heel veel liefs!

Francoise.