Margot en Wouter

Lieve, lieve, lieve Marlies,

Wat ben ik je enorm dankbaar wat je voor ons hebt gedaan. Het was geen grap dat ik bij de betaling omschreef dat het de beste investering in mijn/ ons leven is geweest. Mijn bevalling had er heel anders uitgezien zonder jou. Alleen al het gevoel dat er iemand was die me volledig begreep tijdens dit bijzondere moment gaf me een groot gevoel van veiligheid en daardoor zoveel rust. Alleen daarom al zou ik het iedereen aanraden een Doula bij de bevalling te betrekken. Bij ons was het nog zoveel meer dan dat. Wij begrijpen elkaar op zoveel verschillende lagen, wat het voor mij heel makkelijk maakte om op mezelf afgestemd te blijven tijdens de geboorte van mijn dochter. 

Ik heb het al eerder gezegd: je verstaat je vak zó goed. Dit beroep zit helemaal in jouw systeem en past perfect bij jouw pad (en dat weet je). Mijn bevalling was werkelijk een feestje en ik kan niet wachten tot ik het nog een keer allemaal mag beleven. Als ik weer zwanger ben dan ben jij de eerste die het hoort ;).

Woorden schieten eigenlijk tekort als ik probeer te beschrijven hoe blij ik ben met de beslissing jou op te bellen tijdens de moeilijke situatie waar ik in zat. Ik ben zo blij dat ik je ontmoet heb en hoop/ weet (wat jij ook al zei tijdens een van de eerste keren dat we elkaar spraken) dat we nog lang niet klaar met elkaar zijn. 

 Je bent een prachtig mens! Hele dikke kroel en een liefdevolle kus.

 Margot