Mirjam en Roger - Ulvenhout

Een 100% handsoff en 100% natuurlijke bevalling in het water en op een baarkruk!

Puur door Marlies haar tips, hulp en rustige begeleiding vol vertrouwen in de kracht van vrouwen.

Wat hebben we ontzettend veel steun gehad aan Marlies. Echt een hele hele lieve dame met een mooi en bijzonder hart. Het klikte meteen. Alles wat we gehoopt hadden en nog veeeel meer dan dat. 

Niet alleen tijdens de bevalling, maar ook in de periode ervoor. Ikzelf ging door een lastige periode met mijn moeder, dit zorgde voor een enorm gemis, veel onzekerheid en loslaten.

Marlies heeft mij hier bijzonder goed bij geholpen. Door het luisterende oor te bieden en mij te laten voelen dat ik het allemaal heel goed wist. Dit maakte de aanloopperiode naar de bevalling heel erg bijzonder en een achtbaan, ik was moeder aan het worden. Prachtig.

Door haar brede ervaring wist Marlies precies daar in te springen waar nodig was, mij op de juiste momenten even een berichtje te sturen of een hart onder de riem te steken.

Door Marlies heb ik de bevalling gehad waar ik van droomde, ondanks diep gewortelde angst voor het ziekenhuis is het me gelukt om los te laten. Marlies heeft ons zoveel vertrouwen gegeven in ons zelf. In onze capaciteit om dit kindje, onze lieve Anna te baren zonder toeters en bellen. Een kwartier nadat Anna ter wereld kwam riep ik: “Bevallen is echt ontzettend gaaf!” En deze ervaring is absoluut door Marlies zo gaaf geworden.

Ik hoop dan ook echt dat bij een eventuele volgende, wij weer op Marlies haar liefdevolle Doulaschap kunnen rekenen.

We hebben gelachen en gehuild tijdens de bevalling, mooie dingen besproken en in alle rust het kindje laten komen.

Achteraf heb ik veel vriendinnen gesproken die na ons verhaal enorm balen dat zij er niet voor hadden gekozen om een doula in de hand te nemen. Alsof ik continu een oermoeder aan mijn arm had die mij het vertrouwen in mijn lijf gaf wat ik nodig had.

We hebben nu een prachtig boekje met mooie tekst en foto’s van de geboorte, Marlies had deze voor ons gemaakt.

We bladeren hier regelmatig in en zien met hoeveel liefde we het gedaan hebben samen, ik schiet dan meteen weer vol van geluk.

Een geboorte uit duizenden. We zijn je eeuwig dankbaar lieve Marlies.

Super super super bedankt voor al het moois wat je ons gebracht hebt.

Liefs Roger en Mirjam