Sandra en Martin - Gorinchem

Er zijn van die gebeurtenissen die je hele leven bijblijven. Er zijn van die mensen die je leven veranderen. Soms komen deze twee dingen samen, en ontstaat er iets moois.

Nu is de geboorte van een nieuw leven, in ons geval onze mooie dochter, natuurlijk als snel de mooiste gebeurtenis van ons leven. Maar dit heeft extra glans gekregen. Dit dankzij de hulp, energie en liefde van onze doula Marlies.

We hadden niet verwacht dat er een doula in onze regio zou zijn. Dankzij een bezoek van een kraambeurs kwamen wij in contact met Marlies. Het eerste contact was direct warm. Alleen al een korte aanraking bedoelt als geruststelling gaf direct een fijn gevoel.  

Het eerste contact was enkel een begin van een mooie samenwerking, met als finale de geboorte van Noora.

Nu is het misschien makkelijk om te zeggen dat alles anders zou zijn geweest zonder de hulp van Marlies, maar dit is toch echt het geval. Zonder de kennis, interesse, ervaring en liefde van Marlies, waren wij heel anders de bevalling in gegaan. En ook het hele proces wat hieraan vooraf gaat zou anders zijn geweest. Zonder Marlies hadden wij gezwommen zonder diploma, niet wetende waarheen.

Nu kijken we terug op een prachtige gebeurtenis. Natuurlijk is het, zo gaat het immers altijd, anders gelopen dan wij hadden gepland en gedacht. Maar juist daarom was het fijn dat er iemand naast ons stond. Iemand waar wij blindelings op konden en durfden te vertrouwen. Iemand die ons moed inpraatte als we het even niet zagen zitten. Die ons advies gaf als we het even niet meer wisten. En die ons opving als we even niet meer wisten wat te doen.

Naast een prachtige dochter, hebben er ook een goede vriendin aan over gehouden. Iemand waar we zelfs nu nog wel eens op terug kunnen vallen. Hieruit blijkt des te meer dat Marlies het werk wat ze doet, totaal niet als werk ziet. Volledig vanuit het hart en instinct, gecombineerd met een enorme kennis en ervaring. Voor Marlies is dit een roeping. En zijn wij blij dat we deze roep hebben gehoord.